Partners

Code 95

Beroepschauffeurs moeten volgens Nederlandse en Europese wetgeving iedere vijf jaar minimaal 35 uur (5 dagen à 7 uur) nascholing volgen. Hiervan bestaat minimaal 7 uur uit praktijktraining, de overige uren zijn theorie. Theoriecursussen kunnen voor een deel bestaan uit praktijk (bijvoorbeeld heftruck) maar tellen dan toch als een theorie nascholingAlleen door het CBR erkende opleiders en opleidingsinstituten met gecertificeerde cursussen mogen nascholing voor de Code 95 verzorgen. R&B Training en Opleiding voldoet aan de wettelijke regels en aan de eisen gesteld door het CBR.

We adviseren u om nascholingscursussen te kiezen die zo goed mogelijk aansluiten bij de dagelijkse praktijk van uw organisatie. Wij zijn ervaren in full-service trajecten, waarin uw medewerkers worden opgeleid volgens alle vereisten; van planning, organisatie en uitvoering tot opvolging. Zo kunt u zich richten op uw kerndoelen en zorgen wij ervoor dat u zonder omkijken kunt vertrouwen op professioneel geschoolde medewerkers.

Vanaf september 2021 geldt er minder variatie in gewijzigde nascholingsrichtlijnen. Bekijk het artikel hier.

Klik hier voor ons code 95 cursusaanbod.

Ook kan R&B Training en Opleiding een volledig op maat samengestelde dag organiseren. Dit kan geheel volgens eigen wensen worden ingekleed, van standaard tot geheel verzorgd met diner of personeelsborrel.

Wij beschikken over een eigen trainingslocatie, maar alle trainingen en nascholingscursussen kunnen ook incompany worden verzorgd.

Als u meer informatie wilt over een cursus en de mogelijkheden die wij bieden kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, of via info@renbtrainingenopleiding.nl. Of bel of app ons: 06 22 926271

Meer informatie over deze cursus?

    Wij werken onder andere voor: